Снимка regnews.netАпелативният съд във Велико Търново постанови постоянен арест за 18-годишния

...
Снимка regnews.netАпелативният съд във Велико Търново постанови постоянен арест за 18-годишния
Коментари Харесай

Извънредна новина от съда за изверга Димитър, изнасилил и убил старица

Снимка regnews.net

Апелативният съд във Велико Търново постанови непрекъснат арест за 18-годишния Димитър Георгиев от гр. Бяла църква, който преди броени дни изнасилил и умъртвил бабичка. Магистратите разпоредиха най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по искане на Окръжна прокуратура – Велико Търново, написа regnews.net.

``
реклама

Кошмарът със 70-годишната бабичка се разиграла на 6 декември. Тогава Димитър чествал Никулден и се напил в компания. След това отишъл в дома на беззащитната баба Петра и я изнасилил на плочника пред дома й. Нанасял и удари с пестник в лицето и притискал устата и носа с ръка. Вследствие на това дамата се задушила и умряла.

Била открита от родственици два дни по-късно. Благодарение на светкавичната реакция на полицията в Павликени килърът бил задържан и признал виновността си. За осъщественото злочинство го чакат от 10 до 20 години затвор.

Съставът на Апелативен съд – Велико Търново през днешния ден е счел, че първоинстанционният съд е анализирал всички доказателства по делото в целокупност и споделя напълно изводите му по повод нуждата от налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, заради което смята жалбата за неоснователна и като такава я оставя без почитание. Определението на Апелативен съд – Велико Търново е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР